Home » Om hagelia.no

Marianne Hagelia er eier av dette nettstedet hagelia.no.

Offentlig:

Jeg har pr oktober 2013 en Klout-index på 57 fordi jeg deltar i det offentlige rommet med flere innspill i døgnet. Det være seg på Twitter, WordPress eller en gruppe eller side på Facebook. Dette sier selvsagt ikke noe om kvaliteten men at jeg engasjerer meg, og det er i saker som handler om skoleledelse, pedagogikk, elevsyn, IKT i undervisningen, menneskeverd og hobbyen hund!

Jeg elsker å undervise! Klasserommet og skolen er livet mitt og jeg jobber på Høgskulen i Volda med didaktisk bruk av IKT!

Ellers sitter nok mer eller mindre 12 timer hver dag på nett. Elsker å farte rundt og være med på den offentlige debatten om skole  som foredragsholder eller bare deltager på konferanser som handler om skole og IKT eller konvergerende emner.

Privat:

Jeg er entypisk nordisk blondine av utseende, men er en til tider nerdete type som murer meg inne med PCen når jeg er sliten, men så kommer jeg raskt tilbake som et fyrverkeri i engasjement! Jeg jobber om jeg kan nesten døgnet rundt med en eller annen jobb – ellers sitter jeg med hobby-arbeide 🙂 Mine hunder er livet mitt! Er det rart? Her er bilde av Tassen 🙂

tassen1.jpg

Navnet:

Pr 2013 er det kun registert 38 mennesker med etternavnet Hagelia – i hele verden. Vi er fra en liten gård som er en hage i en li – selvsagt! Denne gården ligger ved Gryting i Gjærstad på Sundebru – sørlandet.

Comments & Responses

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *