Home » Om hagelia.no

Marianne Hagelia er eier av dette nettstedet hagelia.no.

Jeg jobber ved Høgskolen i Østfold med pedagogisk bruk av IKT. Høsten 2017 ble boken Digital Studieteknikk publisert. Ellers holder jeg på med et doktorgradsarbeid.

Jeg sitter nok mer eller mindre 12 timer hver dag på nett. Elsker å farte rundt og være med på den offentlige debatten om skole  som foredragsholder eller bare deltager på konferanser som handler om skole og IKT eller konvergerende emner.

Jeg jobber om jeg kan nesten døgnet rundt med en eller annen jobb – ellers sitter jeg med hobby-arbeide 🙂 Mine hunder er livet mitt! Er det rart? Her er bilde av Tassen 🙂

Min hund Tassen som liten

Min hund Tassen som valp

Navnet:

Pr 2013 er det kun registert 38 mennesker med etternavnet Hagelia – i hele verden. Vi er fra en liten gård som er en hage i en li – selvsagt! Denne gården ligger ved Gryting i Gjærstad på Sundebru – sørlandet.

Comments & Responses

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp rett ned til innholdet